Redskaber

Activator

Activatoren kan hjælpe med at man nemmere og hurtigere kan afhjælpe låsninger og skævheder i ryghvirvler, lændehvirvler, SI-led mm.

Activatoren kan desuden finde og løsne de såkaldte “neurologiske låsninger”, som er så små, at de ikke kan mærkes med fingrene, men kan give hesten store problemer.

image1

Laser

Fejborg Horse Care benytter sig af powerlaser basic1500 fra Power Medic.

Du kan læse meget mere om den her: https://www.powermediclasers.com/da/power-laser/power-laser-basic-1500

image2

FascialEdge

Er et redskab jeg bruger til at løsne den dybe fascia. Så det er et værktøj jeg tager i brug når jeg skal lave blødvævsmobilisering. Det er den hårdeste teknik jeg har, og den kræver ofte at hesten har fri 2-3 dage efterfølgende.

Fascialedge

Gua Sha Sten

Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne affaldsstoffer, spændinger og smerter.

guasha

Gitter Tape

Hovedprincippet i behandlingen er, at man sætter tapen direkte på et smertefuldt sted. Det kan både være et trigger-, akupunktur- eller smertepunkt, hvorved smerten lindres på grund af tapens aktivering af kredsløbet i huden.

Gittertapen har en hudløftende effekt der tillader de underlæggende meridianer, lymfestrøm og kredsløb at flyde let igen.

dav

Kinesiotaping

Kinesiotaping påføres over muskler for at mindske smerter og inflammation, afslappe overbelastede eller trætte muskler samt støtte muskler i bevægelse hele dagen. Tapeningen er ikke-restriktiv og giver mulighed for fuld bevægelighed. Kan også bruges ved skader. Jeg bruger en ekstra stærk tape, som er beregnet til heste.

kinesiotaping