Procedurer ved syge dyr

  1. Er din hest på medicin, bør du oplyse det inden eventuel konsultation, da vi ikke masserer eller laver anden fysisk afbalancering på syge dyr – i det det kan forværre tilstanden.
  2. Befinder din hest sig i en stald med sygdom – herunder kværke eller andet smitsomt, kan jeg desværre ikke tilbyde at besøge hesten af hensyn til mine andre kunder.
    Jeg vælger til en hver tid at holde mig ude af stalde, hvorfra der potentielt kan forekomme smitte. Jeg gør det for at beskytte min kundekreds heste, egne heste og skulle din hest være den inficeret med en bakterie, gør jeg det også for at beskytte den, da massage eller anden fysisk påvirkning kan påvirke hestens system i en retning som ikke er gavnlig for hestens tilstand.
  3. Jeg er ikke dyrlæge og det jeg laver, kan på ingen måde erstatte et besøg hos dyrlægen. Er din hest syg eller viser tegn, som potentielt kan være relateret til sygdom eller andre medicinske tilstande, skal du altid kontakte dyrlægen først.
  4. Har din hest fået medicin eller antibiotika skal der gå mindst 14 dage fra sidste gang medicin eller antibiotika er givet til jeg kan foretage en afbalancering på din hest.