PERSONEN BAG

Jeg Lena Fejborg, er personen bag Fejborg Horse Care. Jeg er 31 år gammel og bor på en skøn ejendom i Dronninglund.

Jeg har selv islandske heste lige pt. 3 stk. samt en skøn islandsk fårehund ved navn Laxi.

Jeg er i mine voksne år blevet stævne rytter og elsker at komme ud og ride på de forskellige baner rundt i Danmark. Det at se om det man har arbejdet med, har båret frugt er en fed oplevelse og giver blod på tanden for mere. Min konkurrence hest er Kiljan Fra Nr. Hytten og er min nye partner in crime. Som jeg glæder mig til at skulle vise frem på banerne.

Jeg har som barn tænkt at jeg skulle arbejde med dyr, men jeg fik altid at vide at ”det kan man ikke leve af” så den ide kastede jeg væk og begyndte at gå andre veje. Så jeg har være i gang med mange forskellige ting og aldrig rigtigt fundet mig til rette nogen steder. Det skulle en traumatisk oplevelse i 2015 vise sig at rette op på, da det her blev ekstremt vigtigt for mig at jeg skal lave det som gør mig glad hver dag.

Så februar 2016 rejste jeg til Island og var der oppe i 8 måneder med henblik på at komme til at arbejde mere med den islandske hest og genfinde mig selv efter den traumatiske oplevelse jeg havde sommeren 2015. Det var nogle rigtig lærerige måneder og det har givet mig en bedre forståelse for den islandske hest, og bedre baggrundsviden generelt. Det var den islandske hest og det islandske folk som hjalp mig med, at bliver klogere på mig selv og genfinde glæden ved livet og det er jeg dem evigt taknemlig for. Det var også på Island det gik op for mig at jeg skulle arbejde med Islandske heste som min levevej.

Da jeg kom hjem fra Island oktober 2016 startede jeg derfor min uddannelse som Fysiurgisk Hesteterapeut, så jeg kunne få min nye drøm om at arbejde med islandske heste til dagligt til at gå i opfyldelse.

Som alle ved har Covid-19 haft en masse konsekvenser. For mig var det 3 ned lukninger som gjorde jeg mistede motivationen og synes det var hårdt at finde den frem igen, for hvad nu hvis man bare blev lukket ned igen.

Men nu ser det endelig ud til det hele er mere under kontrol. Så nu er jeg klar til at genoptage mit erhverv og GLÆDER mig.

Lena Fejborg