PERSONEN BAG

Jeg Lena Fejborg, er personen bag Fejborg Horse Care. Jeg er 29 år gammel og bor på et lille nedlagt landbrug, sammen med min kæreste Christian og alle vores fantastiske dyr.

De islandske heste har det mest fantastiske sind også elsker jeg alle de forskellige typer man kan få. Jeg mener hver hest har sin egen personlighed, og der synes jeg virkelig det skinner igennem på den islandske hest. Her er noget for skovturs rytteren, nybegynderen, konkurrence rytteren, avleren osv.

Jeg har i 2016 været 8 måneder på Island med henblik på at komme til at arbejde mere med den islandske hest og genfinde mig selv efter en traumatisk oplevelse. Det var nogle lærerige måneder og det har givet mig en bedre forståelse for den islandske hest, og bedre baggrundsviden generelt men den islandske hest og det islandske folk hjalp mig også med at bliver klogere på mig selv og genfinde glæden ved livet. Jeg fandt en endnu større passion for den islandske hest og vidste med det samme at det var denne levevej jeg skulle tage.

Derfor gik jeg i gang med disse uddannelser, så jeg kan være med til at hjælpe denne fantastiske race med at kunne bruges som ridehest mange år endnu. Vi forlanger mere og mere af vores heste og deres krop, så jeg vil gerne være personen der hjælper vores fantastiske heste med, at kunne klare alt det vi forlanger af dem.

Mine fremtidsplaner byder på endnu mere uddannelse, da jeg gerne vil blive ved med at udvikle mine kompetencer inden for mit fag. Derudover vil jeg også starte uddannelse som sports massør, så jeg kan tilbyde hest og rytter behandling, da spændinger i hesten ofte kan være rytterbetonet.

Der ud over kan jeg informere om at der skal bygges ny stald her hjemme, hvor Fejborg Horse Care vil holde til, her vil jeg komme til at tilbyde opstaldning i rigtig fin lys stald, med opvarmet saddelrum og rytter stue, der vil blive lavet ovalband med en dressur bane i midten. I stalden vil man også finde kursus lokale og lyse bokse, vaskeplads samt med tiden vandbånd, vibrationsgulv og solarie til hest, da jeg vil tilbyde drive-in wellness. Planen er også her skal laves en ridehal men det er noget ude i fremtiden.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller anden henvendelse, er du velkommen til at kontakte mig!

Indtast koden her

: *