Kunderne siger

Jeg elsker fejborg horse Care! Lena har hjulpet mig og mine heste meget! Nu har hun kun masseret min ene hest Stapi fra kirkjubæ en gang, men efter det kunne jeg mærke stor forskel, han blev mere afslappet og dejlig at ride! Han er nemlig en meget stresset hest normalt. Min anden ridehest Sjór fra Ármóti er blevet masseret to gange, og efter de to gange er han blevet en hel anden hest! Han fik en bedre galop og en flottere trav! Jeg har haft mange til at massere mine heste, men ingen af dem er ligesom Lena! Hun er også bare en sjov og smilende person når hun kommer hjem til dig! Og du kan bande på at hun smitter dig med det smil ❤. Jeg kan 100% anbefale hende, for din egen skyld og for hestens skyld. Næste gang du skal have en til at massere din hest, så husk at ringe til Lena.

Jeg elsker hendes værk med massage og med hestene! Ikke mindst god til massage, men også skide sød ved hestene!<3
– Askja Thorsdottir

“Jeg kan kun varmt anbefale Lena, hvis du gerne vil din hest det bedste.
Gjola er ikke en hest, som så mange andre. Hun har mange problematikker, især i bagparten. Gjola har være forfangen og gået med skævt bækken i 10 år. Hun fik føl sidste år og har siden da tabt en masse muskler som der er bliver brugt masser af tid på at genopbygge.

Lena har været en kæmpe hjælp for os, fordi hun formår at lave en plan som er nem at følge, og er altid klar med gode råd og tips. Hun er god til at forklare tingene så jeg forstår det og har masser af tålmodighed i sit arbejde.
Da jeg kontaktede Lena og fortalte om vores situation, anbefalede Lena at vi skulle have besøg hurtigt, så allerede dagen efter kom Lena første gang.

Efter et par besøg af Lena kunne hun konstatere at den sadel vi havde, var med til at give Gjola problemer i hendes lændeområdet og i hendes skulderparti. Samt den var for smal så hun ikke kunne få muskler på ryggen. Hun hjalp mig med at få de rigtige forbindelser i forhold til køb af ny sadel, og det er kun gået frem af med Gjola siden.

Vi er langt fra færdige, men det bliver bedre og bedre for hver dag. Jeg kan rigtig godt lide at jeg altid kan skrive eller ringe til Lena hvis der er noget jeg er i tvivl om, hun er altid klar på en snak og vil hjælpe os på bedst mulig vis.
Billedet viser Gjola og min datter Sofie.”
– Marianne Melsen

“Jeg er blevet stor fan at Fejborg Horse Care, fordi jeg kan se mine heste nyder det og det hjælper dem og mig i ridningen. Det er tydeligt for mig at mærke når Lena har været hjemme hos mig. 
Lena er også en skøn person i sig selv glad, smilene og snaksalig. For der er intet være end at få en ikke smilene og glad person ud til ens heste, men Lena er glad og smilene, som er så skønt. 
Inden jeg begyndte at få Lena ud til mig, var jeg ikke helt overbegejstret for det hun laver, for jeg tænkte “Det kan vel ikke havde så stor indflydelse” men jeg må sige at efter Lena var hos mig første gang vente det helt rundt, for det er så tydeligt på mine heste at det har hjulpet dem!
Så vil du gøre noget godt for både dig og din hest så kan jeg med varme anbefalinger, anbefale Lena, Fejborg Horse Care!”
– Karla Rokkedal

“Jeg kan helt klart anbefale Lena fra Fejborg Horse Care.
I starten var jeg lidt spændt på det. For Gneisti er ikke en der lader alle komme til ham med behandlinger hvor han ikke vil tag i mod det.
Lena brugte 10 minutter på at snakke med ham, derefter begynde hun lige så roligt at behandle ham. Hun gav ham tid til at mærke efter at det er Okay det hun gjorde.
Lidt efter lidt slappede han mere af og kunne tag i mod behandlingen.
Gneisti var spændt i hans højre skulder og over lænde området, som gjord at han var meget spændt i hans gangarter.
Efter flere behandlinger er han blevet meget mere løsnet op og mere let i hans ridning. Så stor tommel op her fra os. De varmeste anbefalinger her fra.”
– Susan Berg Simonsen